Placeholder Picture

Social College

Vacatures

Het Stedelijk College Eindhoven is een openbare school voor Voortgezet Onderwijs met twee locaties en een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. De school telt ruim 2700 leerlingen en er werken ongeveer 400 medewerkers. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.

Binnen onze, als excellente school erkende locatie Henegouwenlaan, hebben we een volledige tweetalige afdeling onderbouw en bovenbouw. Onze school is recent positief gewaardeerd bij de laatste visitatie van het Europees platform.

Met ingang van december 2017 hebben wij een tijdelijke vacature voor een technisch onderwijsassistent (TOA). Het betreft een vervangingsbenoeming 0,7000 tot 1,0 fte ter vervanging van het zwangerschapsverlof van onze werkneemster. Het werkterrein is in de onderbouw en betreft scheikunde, met mogelijkheden voor biologie/natuurkunde.

Het Stedelijk College Eindhoven is een openbare school voor Voortgezet Onderwijs met twee locaties en een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. De school telt ruim 2700 leerlingen en er werken ongeveer 400 medewerkers. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.Het Stedelijk College Eindhoven is een openbare school voor Voortgezet Onderwijs met twee locaties en een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. De school telt ruim 2700 leerlingen en er werken ongeveer 400 medewerkers. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.Het Stedelijk College Eindhoven is een openbare school voor Voortgezet Onderwijs met twee locaties en een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. De school telt ruim 2700 leerlingen en er werken ongeveer 400 medewerkers. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.

Zie
www.stedelijkcollege.nl voor meer informatie over onze school en de verschillende locaties.Het Stedelijk College Eindhoven is een openbare school voor Voortgezet Onderwijs met twee locaties en een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. De school telt ruim 2700 leerlingen en er werken ongeveer 400 medewerkers. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.

Zie
www.stedelijkcollege.nl voor meer informatie over onze school en de verschillende locaties.
Wat vragen wij van je?

·         Je hebt een relevante MBO-opleiding;

·         Vaardig in het begeleiden van leerlingen bij de uitvoering van proeven en opdrachten;

·         Van de TOA wordt inzetbaarheid op alle vakgebieden verwacht met een brede oriëntatie binnen de binask-vakken.

Wat bieden wij je?

·         Een tijdelijke vervangingsbenoeming tussen de 0,7000 tot 1,0 fte tot einde vervanging (doch uiterlijk tot einde schooljaar);

·         Inschaling conform CAO VO in schaal 6 (min. €1.766,- en max. €2.566,- bij 1,0 fte);

·         Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 7,4% eindejaarsuitkering;

·         Een goed bereikbare locatie, ook met Openbaar Vervoer.

 

 

Sollicitatie informatie

Is dit DE baan voor jou? Solliciteer dan snel en mail je motivatie en CV vóór 23 oktober 2017, naar vacature@stedelijkcollege.nl met referentie SCE/TOA.
Wil je eerst meer functiegerichte informatie? Neem dan contact op met Ingrid van Zuijdam, Opleidingsdirecteur, via telnr. 040-2645777.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl