Placeholder Picture

Social College

Vacatures

Het Stedelijk College Eindhoven is een openbare school voor Voortgezet Onderwijs met twee locaties en een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. De school telt ruim 2700 leerlingen en er werken ongeveer 400 medewerkers. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.

Binnen onze, als excellente school erkende locatie Henegouwenlaan, hebben we een volledige tweetalige afdeling onderbouw en bovenbouw. Onze school is recent positief gewaardeerd bij de laatste visitatie van het Europees platform.

Wij zoeken per mei 2018 een docent Aardrijkskunde wegens de afwezigheid van onze docent. Het gaat om 14 lesuren in de bovenbouw van HAVO/VWO. De vervanging is in ieder geval tot aan de herfstvakantie (oktober 2018) met mogelijkheden tot verdere overloop.


Wat vragen wij van je?
·         Je hebt een 1e graad bevoegdheid voor Aardrijkskunde;
·         Je hebt affiniteit met het lesgeven binnen een TTO-school.

Wat bieden wij je?
·         Een tijdelijke vervangingsbenoeming tot einde vervanging doch uiterlijk tot de herfstvakantie (oktober 2018);
·         Inschaling conform CAO VO in schaal LB (min. €2.601,- en max. €3.987,- bij 1,0 fte);
·         Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 7,4% eindejaarsuitkering.

Sollicitatie informatie

Is dit DE baan voor jou? Solliciteer dan snel en mail je motivatie en CV of je LinkedIn profiel naar vacature@stedelijkcollege.nl met referentie SCE/docent Aardrijkskunde.
Wil je eerst meer functiegerichte informatie? Neem dan contact op met Ingrid van Zuijdam, Opleidingsdirecteur, via telnr. 040-2645777.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl