Placeholder Picture

Social College

Actueel

Winnaar WON-Manifestatie

(07-11-2017)
Twee 3vwo-leerlingen van het Stedelijk College Eindhoven hebben de landelijke WON-manifestatie gewonnen. Het onderzoek van Ralph van den Heuvel en Jasper Drissen werd als beste beoordeeld. Natuurlijk zijn we super trots op deze prestatie!

Ieder jaar vindt de landelijke WON-manifestatie plaats. Dit is een dag waarin leerlingen van WON-scholen en hun docenten samen met wetenschappers, onderzoekers en professoren ervaren hoe leuk en belangrijk de wetenschap is. Onderdeel van deze dag is een wedstrijd waarin de leerlingen hun eigen onderzoek presenteren aan jaargenoten van WON-scholen uit andere regio’s. Het werk van leerlingen wordt beoordeeld door een vakjury van wetenschappers en promovendi.

Naast de eigen presentaties zijn er ook leuke en interessante workshops waarin de leerlingen actief aan de slag gaan met een wetenschappelijk onderwerp.

De WON-Manifestatie 2017 werd gehouden op de Radboud Universiteit Nijmegen. Het winnende duo keek live mee vanuit Indonesië, waar zij op dat moment op uitwisseling waren.

Stedelijk College TV maakte vooraf opnames van de pitch: >kijk hier


WON_27_finalisten
 
[terug]
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl