Placeholder Picture
Actueel

Uitslag internationaal Chinees examen

(04-12-2018)
Op zondag 2 december vond het internationale Chinees examen plaats op het Stedelijk College aan de Henegouwenlaan. Het examen is goed verlopen. 87 leerlingen hebben op 4 niveaus hun Chinees examen afgelegd. Van onze school hebben leerlingen op 4 HSK niveaus examen gedaan. Er zijn 20 leerlingen van onze school geslaagd! Tijdens het Chinees Nieuwjaar is de diploma uitreiking.  
 
Stedelijk College Eindhoven is trots! Vanaf 2014 bieden we Chinees als extra vak. En sinds 2017 hebben we een officieel Confusius Classroom ter bevordering van het onderwijs in de Chinese taal en cultuur. Leerlingen krijgen de kans om op zomerkamp te gaan en maken kans op een studiebeurs van een jaar in Beijing of Shanghai.
 
Adjunct directeur Marck van Duijnhoven: "We besteden op onze school veel aandacht aan internationalisering. We nemen deel aan internationale projecten en organiseren stages in het buitenland. Deze lessen Chinees verrijken ons onderwijsaanbod als extra vak. China is een belangrijke speler in onze Brainportregio.” 
 
[terug]
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl