Placeholder Picture
Ons onderwijs

Schoolboeken

Vanaf schooljaar 2012-2013 verzorgt de firma Iddink uit Ede de boekenlevering voor het Stedelijk College Eindhoven. Deze wijziging is het gevolg van de verplichte Europese aanbesteding die de school heeft moeten uitvoeren. Een nieuwe leverancier betekent een aangepaste werkwijze voor de school en voor de ouders/leerlingen. Maar in grote lijnen komt het bestel- en leveringsproces op het zelfde neer.

De meeste vragen van ouders over de boekenpakketten komen via de site (www.iddink.nl) of telefonisch (0900-444 2222) rechtstreeks bij de firma Iddink binnen en worden daar beantwoord. Dat is de kortste en beste weg. Er zijn natuurlijk ook vragen of opmerkingen die ons helpen onze service op dit gebied te verbeteren. 

Vrijwel alle schoolboeken worden dit schooljaar door de school betaald. Wij ontvangen daarvoor van het Ministerie van Onderwijs een vast bedrag per leerling.

  • Niet alles wordt van deze vergoeding betaald. Uitzonderingen daarop zijn zaken als atlassen, woordenboeken en/of boeken die meerdere jaren gebruikt worden.
  • Iddink vraagt de ouders een borgsom voor het te leveren boekenpakket. Deze borg wordt gebruikt om eventueel (een deel van de) schade mee te betalen. Bij het verlaten van de school wordt deze borg terugbetaald.
  • De bezorgkosten van de boeken komen voor rekening van de ouders.
  • Iddink doet zijn uiterste best om alle boeken vóór aanvang van het nieuwe schooljaar thuis te bezorgen.

En als het pakket niet compleet is? Als het boek nog in bestelling is, wordt het meestal snel nageleverd. Maar het kan ook zijn dat een boek in herdruk is, of dat het is uitverkocht. In dat geval zal de school met Iddink een passende oplossing bedenken.

Meer informatie kunt u terug vinden in de schoolgids Henegouwenlaan en schoolgids Oude Bossche Baan.
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl