Placeholder Picture

Social College

Vacatures
Het Stedelijk College Eindhoven is een openbare school voor Voortgezet Onderwijs met twee locaties en een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. De school telt ruim 2700 leerlingen en er werken ongeveer 400 medewerkers. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.

Wij zoeken per direct een conciërge (1,0 fte) tot einde schooljaar tijdens de afwezigheid van onze werknemer.

In de gebouwen verblijven dagelijks leerlingen, docenten, overige personeelsleden en derden. De conciërgetaken behelzen het verlenen van ondersteunende taken ten behoeve van het functionele verblijf van gebruikers in en buiten het gebouw alsmede het verlenen van ondersteunende diensten aan deze gebruikers van het gebouw. De conciërge draagt zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw, verricht ondersteunende diensten, treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen en verricht op verzoek incidenteel voorkomende overige werkzaamheden van een vergelijkbaar niveau. De conciërge treedt vaak op als eerste aanspreekpunt van onze school. Deze representatieve rol komt zowel telefonisch als fysiek tot uiting in de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast verricht de conciërge ook administratieve werkzaamheden zoals de absentenadministratie. Ook rapporteert en bespreekt de conciërge ongewenst gedrag van leerlingen met de leerlingcoördinatoren, begeleidt geschorste leerlingen en zorgt voor opvang van uit de les gestuurde leerlingen.

Wat vragen wij van je?
- Je hebt MBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een goede pedagogische omgang met leerlingen;
- Je hebt goede computervaardigheden en je bent in staat om een computersysteem eigen te maken;
- Je hebt praktische gerichte kennis van gangbare procedures;
- Je bent nauwkeurig, zorgvuldig en communicatief vaardig.

Wat bieden wij je?
- Een tijdelijke fulltime vervangingsbenoeming tot einde schooljaar;
- Inschaling conform CAO VO in schaal 4 (min. €1.674,- en max. €2.331,- bij 1,0 fte);
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 7,4% eindejaarsuitkering.

Sollicitatie informatie

Is dit DE baan voor jou? Solliciteer dan snel en mail je motivatie en CV vóór 7 mei 2018, naar vacature@stedelijkcollege.nl met referentie SCE/concierge.
Wil je eerst meer functiegerichte informatie? Neem dan contact op met Piet Pijnenburg, Facilitair Manager, via telnr. 040-2645777.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 20.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl