Placeholder Picture
Vacatures

Docent Aardrijkskunde 12 lesuren 1e graads/ 5 lesuren 2e graads

Het Stedelijk College Eindhoven is een school met een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.

Binnen de locatie Henegouwenlaan hebben we voor na de kerstvakantie een vervangingsbenoeming voor een enthousiaste docent Aardrijkskunde binnen de bovenbouw havo/vwo en de onderbouw mavo/havo/vwo. Je bent als docent verantwoordelijk voor méér dan enkel lesstof overdragen. Samen met je collega’s help je onze leerlingen verder zodat ze gemotiveerd zijn om hun competenties te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Wat vragen wij van je?
  • Passende bevoegdheid; 
  • Relevante werkervaring; 
  • Eigenaarschap van het onderwijs.

Wat bieden wij je?
  • Een tijdelijk dienstverband van naar verwachting 15 januari 2019 tot einde vervanging doch uiterlijk tot 1 augustus 2019;
  • Inschaling conform CAO VO in schaal LB (min. €2.689,- en max. €4.098,- bij 1,0 fte); 
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 7,4% eindejaarsuitkering.


Sollicitatie informatie

Is dit DE baan voor jou? Solliciteer dan direct en mail je motivatie en CV of je LinkedIn profiel naar vacature@stedelijkcollege.nl. Contactpersoon voor inhoudelijke vragen is Marck van Duijnhoven – Plaatsvervangend opleidingsdirecteur Henegouwenlaan, telnr. 040-2645777.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl