Placeholder Picture
Vacatures
Is het jouw passie om een positieve bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen? Beschik je over een proactieve mindset? Werk je graag in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

De locatie Oude Bossche Baan is een bruisende locatie waar de hele dag activiteiten plaatsvinden. Theater, sport, techniek, zorg & welzijn en economie zijn enkele onderwerpen waar in onze school aan wordt gewerkt. Onze school is een school om je thuis te voelen en samen werken we daar hard aan met de docenten, het OOP (onderwijs ondersteunend personeel) en natuurlijk met onze kanjers: de leerlingen! Deze inspanningen zijn formeel erkend en voor het thema Welbevinden, is het vignet Gezonde School verkregen.

Je bent als docent NaSk (WTF 0,9000) binnen alle niveaus en jaren van het VMBO verantwoordelijk voor méér dan enkel lesstof overdragen. Samen met je collega’s help je onze leerlingen verder zodat ze gemotiveerd zijn om hun competenties te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Dit betreft een vervangingsbetrekking met ingang van 3 januari 2019 tot einde vervanging doch uiterlijk tot 1 augustus 2019.

Wat vragen wij van je?
• Passende bevoegdheid (of studerende hiervoor);
• Eigenaarschap van het onderwijs;
• Affiniteit met het lesgeven aan deze uitdagende doelgroep.

Wat bieden wij je?
• Een tijdelijk dienstverband;
• Inschaling conform CAO VO in schaal LB (min. €2.662,- en max. €4.071,- bij 1,0 fte);
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 7,4% eindejaarsuitkering;
• Informele cultuur met een open deur beleid van de Directie;
• Een goed bereikbare locatie, ook met openbaar vervoer.

Sollicitatie informatie
Is dit DE baan voor jou en ben je beschikbaar vanaf januari 2019? Solliciteer dan en mail je motivatie en CV of je LinkedIn profiel naar vacature@stedelijkcollege.nl .
Wil je eerst meer functiegerichte informatie? Neem dan contact op met Ernaline Folkerts, Teamleider, via telnr. 040-2645364.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl