Placeholder Picture
Vacatures

Stagiair(e) HR

Het Stedelijk College Eindhoven en de International School Eindhoven zijn onderdeel van de Stichting Primair en Voortgezet Onderwijs Zuid-Nederland. Voor de afdeling HR van de Stichting Primair en Voortgezet Onderwijs Zuid-Nederland zijn wij per november 2020 op zoek naar een bevlogen


Stagiair(e) HR


Wat ga je bij ons doen?
Je biedt ondersteuning aan onze HR-adviseurs en de personeels- en salarisadministratie waardoor je in aanraking komt met alle facetten van onze dynamische internationale organisatie. Denk hierbij aan onder andere ondersteuning bij Werving & Selectie, personeelsdossiers en ziekteverzuim, vraagbaak voor leidinggevenden en medewerkers en deelname aan uiteenlopende projecten.
Toekomstige projecten waarin je actief kan deelnemen hebben betrekking op de thema’s zoals Duurzame Inzetbaarheid, Gesprekkencyclus en verbetering van diverse personeelsprocessen. 

Wat bieden wij
Als stagiair(e) binnen de afdeling HR ga je onderdeel uitmaken van een fantastische HR afdeling binnen een leuke organisatie. Waar je betrokken wordt bij zoveel mogelijk werkzaamheden maar natuurlijk kun je zelf kunt aangeven waar je interesses liggen. Ook krijg je voldoende tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling waarbij je vanuit de hele afdeling hulp wordt aangeboden. 
Het team bestaat uit drie HR Adviseurs, twee Medewerkers salarisadministratie, een Administratief medewerkster en een Afdelingshoofd HR. Je krijgt goede begeleiding van een ervaren team binnen een groeiende en dynamische werkomgeving en een passende stagevergoeding. 

 Wie ben jij

·       Leergierig en gedreven;
·       Je pakt zelfstandig taken op maar kunt ook goed samenwerken;
·       Een goede luisteraar en communiceert gemakkelijk, ook in het Engels;
·       Je hebt het lef om actief mee te denken en jouw ideeën te delen;
·       Je werkt nauwkeurig en integer.

Ben jij die gedreven stagiair(e)

Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@SPVOZN.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marcel Vogels van de afdeling HR via tel. 040-2645374 of mvogels@spvozn.nl.

 Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze websites: www.spvozn.nlwww.stedelijkcollege.nl en www.isecampus.nl

Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl