Placeholder Picture
Vacatures
Wil jij leerlingen, ouders en samenwerkpartners inspireren en verbinden? Werken in een prachtig schoolgebouw met tal van faciliteiten? Vanuit jouw professie iedere dag het verschil maken in het onderwijs van morgen? Kom werken voor het Stedelijk College Eindhoven als:

Docent Nederlands/Nt2
Locatie: Oude Bossche Baan

De functie
Je bent als docent Nederlands/Nt2 binnen alle niveaus van het VMBO en de EOA (Eerste Opvang Anderstaligen) verantwoordelijk om naast overdracht van lesstof ook leerlingen te motiveren om competenties te ontwikkelen.
Je bent proactief en voortdurend bezig met ontwikkelingen in je vakgebied. Hiermee lever je een bijdrage voor zowel onze leerlingen als je collega’s (docenten en ondersteuning). Vanwege de start van een nieuwe EOA-groep en de vervanging van verlof hebben we per direct een tweetal vacatures.

Werken bij Stedelijk College Eindhoven
Het Stedelijk College aan de locatie Oude Bossche Baan biedt dynamisch onderwijs met focus op international mindedness. Het persoonlijk leiderschap van zowel leerlingen als medewerkers staat voorop in een rijke leeromgeving waarin gepersonaliseerd leren centraal staat. Zo halen we ieders talent naar voren. Ook dat van jou! Investeren in medewerkers vinden we enorm belangrijk. Onze school biedt een inspirerende, warme leeromgeving. Je zult je er snel thuis voelen.

Wij vragen
• Bevoegdheid Nederlands (of studerende hiervoor)
• Een gecertificeerd Nt2 diploma is een pré
• Eigenaarschap
• Affiniteit met onze uitdagende doelgroep

Wij bieden
• Een tijdelijk dienstverband tot einde schooljaar 2020/2021
• Inschaling conform CAO VO in schaal LB (min. €2.822,- en max. €4.301,- bij 1,0 fte)
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% eindejaarsuitkering
• Informele cultuur met een open deur beleid van de directie
• Een goed bereikbare locatie, ook met het openbaar vervoer

Wijze van solliciteren
Zie jij jezelf al les geven op onze school? Dan zien we jouw reactie graag z.s.m. verschijnen. Stuur je motivatie met CV en/of LinkedIn profiel naar: vacature@stedelijkcollege.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Mark Klaaijsen (Teamleider), hij is bereikbaar via tel. 040-2645364 of mklaaijsen@stedelijkcollege.nl. Of neem alvast een kijkje op www.facebook.com/sc.eindhoven om de sfeer te beleven van het Stedelijk College Eindhoven.
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl