Placeholder Picture
Vacatures
Het Stedelijk College Eindhoven, met twee locaties, het Strabrecht College in Geldrop en de International School Eindhoven zijn onderdeel van de Stichting Internationaal en Lokaal Funderend Onderwijs (SILFO). Voor het bestuurssecretariaat van de Stichting zijn wij per direct op zoek naar een bevlogen

Hoofd Bestuurssecretariaat
(0,8-1,0 fte)

Ben jij een proactieve professional met een positieve, no-nonsense instelling? Versta je de kunst om bestuurders het leven makkelijker te maken? Ambieer je een brede functie binnen een internationale dynamische organisatie? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als hoofd bestuurssecretariaat ondersteun, assisteer en ontzorg je de leden van het College van Bestuur bij de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het stichting brede beleid. Je verleent secretariële en inhoudelijke ondersteuning op veelal tactisch niveau. Je werkt actief samen met, en geeft leiding aan, de medewerker bestuurssecretariaat.
Je functioneert op een klantgerichte en gastvrije manier als eerste aanspreekpunt voor uiteenlopende in- en externe partijen. Je geeft (on)gevraagd inhoudelijk advies en ondersteuning en coördineert een tijdige en volledige informatieverstrekking. Je behandelt diverse vragen, mail en post op basis van relevantie, urgentie en gevoeligheid. Bij het agendabeheer onderken je het belang van te maken afspraken en vervul je een bufferfunctie. Jouw talent voor organiseren en coördineren komt goed van pas bij het voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten, het notuleren en het bewaken van de voortgang van gemaakte afspraken en genomen besluiten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de Stichting brede jaar- en vergaderplanning en het opzetten en bijhouden van een digitaal werkarchief. Je stelt naar eigen inzicht (concept) brieven, mails en (beleids)notities op en verzamelt en bewerkt daartoe relevante (aanvullende) informatie.

Door je sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden ben je in staat uiteenlopende (telefonische) contacten te onderhouden en samen te werken met onder meer de opleidingsdirecties, centrale diensten, (personeels)medezeggenschapsraden, Raad van Toezicht en uiteenlopende externe partijen waaronder gemeenten, samenwerkingspartners en onderwijsinstanties.

Jouw profiel
• Een relevante afgeronde HBO opleiding
• Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare positie op bestuurlijk niveau
• Integer, accuraat en discreet met gevoel voor politieke verhoudingen en public affairs
• Doortastend en tactvol
• Kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale kantoorapplicaties en social media
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Gastvrij, klantgericht en communicatief vaardig op diverse niveaus
Wij bieden

• Werken binnen een professionele, gedreven en informele organisatie in een snel veranderende      (internationale) omgeving
• Tijdelijke contract(en) met uitzicht op een vast dienstverband
• Inschaling conform CAO VO schaal 8 (max. € 3.467 bij 1.0 fte, afhankelijk van ervaring)
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder opleidingsmogelijkheden, ruime verlofmogelijkheden, diverse collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering

Voor informatie: www.silfo.nl
Wil je meer inhoudelijke informatie over de functie dan kun je contact opnemen met mevrouw drs. P.M.L. (Petra) de Bruijn MBA, Lid College van Bestuur SILFO, via telefoonnummer 06-28613453.

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk dinsdag 13 april 2021 naar vacature@silfo.nl.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagochtend 20 april en de tweede gesprekken op maandagmiddag 26 april.
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl