Placeholder Picture
Vacatures
Wil jij, met ingang van het nieuwe schooljaar, leerlingen inspireren? Werken in een prachtig schoolgebouw met tal van faciliteiten? Vanuit jouw professie iedere dag het verschil maken in het onderwijs van morgen?
Kom werken voor het Stedelijk College Eindhoven als:

Dagcoördinator  0,8 fte
Locatie: Oude Bossche Baan


De functie
Je vervult als dagcoördinator tussen 8:00 – 17:00 uur een spilfunctie, ter versterking van het pedagogisch klimaat in de driehoek leerling, medewerkers en ouders/verzorgers. Je begeleidt en coacht leerlingen en stimuleert normen, waarden en mogelijkheden. De talenten van de leerlingen staat hier centraal!
Daarnaast corrigeer je en verwijs je, indien nodig, leerlingen op de juiste wijze door. Je signaleert preventief en reageert adequaat op alle voorkomende situaties buiten de lessen en in de vrije ruimte, zoals gangen en schoolpleinen.

Werken bij Stedelijk College Eindhoven
Het Stedelijk College aan de locatie Oude Bossche Baan biedt dynamisch onderwijs met focus op international mindedness. Het persoonlijk leiderschap van zowel leerlingen als medewerkers, staat voorop in een rijke leeromgeving waarin gepersonaliseerd leren centraal staat. Zo halen we ieders talent naar voren. Ook dat van jou! Investeren in medewerkers vinden we enorm belangrijk. Onze school biedt een inspirerende, warme leeromgeving. Je zult je er snel thuis voelen.

Wij vragen
• Een relevante afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur SPH
• Passie voor het professioneel werken met leerlingen/jongeren, ervaring als jeugd-jongerenwerker is een pré
• Affiniteit met de doelgroep VMBO & EOA
• Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk) en sensitief
• Stressbestendig, besluitvaardig en oplossingsgericht, in staat om keuzes te maken in lastige situaties en dilemma’s
• Kennis van (de impact van) social media

Wij bieden
• Een tijdelijk dienstverband tot 01/08/2022 op projectbasis, met de mogelijkheid tot verlenging voor de duur van 1 jaar
• Inschaling conform CAO VO in schaal 8 (min. €2.294,- en max. €3.467,- bij 1,0 fte)
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder (extra) eindejaarsuitkering, opleidingsmogelijkheden en ruime verlofmogelijkheden
• Informele cultuur met een open deur beleid
• Een goed bereikbare locatie

Wijze van solliciteren
Zie jij jezelf deze belangrijke spilfunctie vervullen? Dan zien we jouw reactie graag uiterlijk 30 augustus a.s. verschijnen. Stuur je motivatie met CV en/of LinkedIn profiel naar vacature@stedelijkcollege.nl. Voor meer informatie over deze functie, neem je contact op met Arjen Daelmans (Opleidingsdirectie), bereikbaar via tel. 040-2645364 of adaelmans@stedelijkcollege.nl. Of neem alvast een kijkje op www.facebook.com/sc.eindhoven om de sfeer te beleven van het Stedelijk College Eindhoven.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de 1e week van september.

Voor deze herhaalde vacature, ontvangen we graag reacties van kandidaten die nog niet hebben gereageerd op de 1e vacaturemelding.
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl