Placeholder Picture
Vacatures
Docent English  (1e graads)

Het Stedelijk College Eindhoven is een school met een breed onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. Als uitgangspunten gaan wij uit van vijf kernkwaliteiten: ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden is er ook aandacht voor een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.

Binnen de locatie Henegouwenlaan hebben we voor komend schooljaar per direct een vervangingsbenoeming voor een enthousiaste docent English binnen de bovenbouw van de Engelstalige opleiding op de HAVO en het VWO, waarbij je bijdraagt aan het IB programma. Je bent als docent verantwoordelijk voor méér dan enkel lesstof overdragen. Samen met je collega’s help je onze leerlingen verder zodat ze gemotiveerd zijn om hun competenties te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Wat vragen wij van je?

·         Passende bevoegdheid 1e graads English;

·         Native Engels en kennis van IB procedure en examen is een pre;

·         Relevante werkervaring;

·         Eigenaarschap van het onderwijs.

Wat bieden wij je?

·         Een tijdelijk dienstverband tot einde vervanging voor de eerste 6 weken van het schooljaar, voor 16  lesuren per week;

·         Inschaling conform CAO VO in schaal LB (min. €2.822,- en max. €4.301,- bij 1,0 fte);

·         Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% eindejaarsuitkering.

·         Informele cultuur met een open deur beleid van de Directie;

Sollicitatie informatie
Is dit DE baan voor jou? Solliciteer dan direct en mail je motivatie en CV of je LinkedIn profiel naar vacature@stedelijkcollege.nl. Contactpersoon voor inhoudelijke vragen is Marck van Duijnhoven – Plaatsvervangend opleidingsdirecteur Henegouwenlaan, telnr. 040-2645777.

Vanwege de schoolvakantie ontvang je onze reactie begin september.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl